Prijzen tijdens ontmoetingsdagen 4 mei

Prijzen tijdens ontmoetingsdagen 4 meiInterkoi Wielsbeke schenkt 150 kg (6 zakken) KSB filtermateriaal tijdens de ontmoetingsdagen van Interkoi Arendonk.

Deze prijs zal getrokken worden uit de ingeleverde waardebonnen. Dus denk eraan: breng ten allen tijde je waardebon mee, want er zijn nog mooie prijzen die weggegeven worden.

Toch nog even een bedankwoordje aan Filip van interkoi Wielsbeke voor het schenken van deze prijs. De trekking zal gebeuren door één van mijn kleinkinderen.

Wat is KSB filtermateriaal ?
KSB is een ideaal filtermedium voor koi filters, SHOWER en trickle filters, planten filters, aquarium filters en alle andere toepassingen waar gefilterd wordt door middel van micro-organismen. Het is in dit gedeelte van het filter proces dat de nitrificatie plaatsvind. Het vijver water wordt ontdaan van de giftige stoffen die de vissen geproduceerd hebben. Dit proces speelt zich af in het filtermedia waar bacteriestammen zich vasthechten aan het filter materiaal. Het zijn deze bacteriestammen die verantwoordelijk zijn voor het behoud van goede water waarden. Door het grote aanhechtings oppervlak en open structuur is KSB het perfecte filtermateriaal voor dat gedeelte van het filter waar de bacteriestammen zich bevinden. KSB heeft een aanhechtings oppervlak van 400-450 m2 per m3.

Nog even vermelden dat KSB uit stock leverbaar is door interkoi WIELSBEKE en dat dit normaal verkocht wordt per zak van 25 liter voor 25 euro excl. transport.

Links

Reacties

4 reacties tot nog toe

Wordt een serieus dagje daar in Belgie. Als ik al die prachtige vissen zie, en daarboven nog die mooie prijzen die weggegeven worden. Ik zal met toch eens gauw inschrijven. Hoeveel mensen komen er al Luc ?

Claudia on 13/03/2008 07:32

Dag Claudia,
Er zijn op dit moment 125 mensen die komen. Ik ben uiteraard heel blij met de prijzen die gegeven worden door de dealers en leveranciers. Er volgen trouwens nog prijzen die gegeven worden door interkoi dealers, maar ik zal die telkens apart in het zonnetje zetten. Niet vergeten je in te schrijven....

luc on 13/03/2008 07:34

Mooi initiatief! Toppie hoor! Wordt steeds leuker op 4 mai in Arendonk :-)

Ton on 13/03/2008 08:57

Interessant product ook.

Al 125 mensen voor de BBQ?? Mag mijn hengeltjes vast uitgooien ;-)

Rody on 13/03/2008 11:15