Voor de sekiguchi fans

Voor de sekiguchi fansOm het leesgenot nog te vergroten en tevens nog extra leesgenot te geven voor vandaag, zet ik alle certificaten van de sekiguchi even op de site.

Wat me bijzonder opviel aan de koi is zoals reeds gezet, de compacte stevige body, het bijzonder mooie kleurenpalet, en natuurlijk de grootte van de koi, die toch wel de naam Jumbo tosai waardig zijn.

De foto's zeggen iets, maar eigenlijk niet alles. Je moet ze zeker in een bowl zien, maar daar is het helaas nog wat te vroege voor. Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen in.

Toch nog even vermelden, en dit is niet onbelangrijk. De kweker heeft deze allemaal gesext als vrouwtjes. Met andere woorden: zij zullen altijd zeggen dat het 95% vrouwelijk is, want af en toe, slagen zij de bal ook mis. Het blijft een moeilijke zaak om 100% zeker te zijn dat het vrouwtjes zijn. Dit in tegenstelling tot de veilingvissen van Momotaro, die als gegarandeerde vrouwtjes door het leven gaan. Gegarandeerd wil zeggen dat je een andere koi krijgt, indien blijkt dat het een mannetje zou zijn.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Heb je een richtprijs Luc ? Ik zal nog 's met het vrouwtje moeten praten denk ik :s

Jeroen on 28/05/2010 17:33

De prijzen zullen 495 - 595 en 695 euro bedragen, tenzij er een uitschieter bijzit die ik zelf graag heb. Er zijn 6 koi die al in de voorselectie verkocht zijn, en die nog niet gekozen zijn, dat moet eerst nog gebeuren. Ik moet wel zeggen dat ik nog geen echt slechte gezien heb.

luc on 28/05/2010 17:52