Vraag het aan Rini

 Vraag het aan RiniZoals jullie waarschijnlijk reeds gemerkt hebben is er een nieuw item op de website verschenen: "vraag het aan Rini"....

Meerdere mensen stellen graag persoonlijk vragen aan Rini, hetzij over koi, hetzij over filtratie. De kennnis die Rini opgedaan heeft tijdens zijn leven, zijn boeken die alom geroemd en bekend zijn, maken dat Rini uiteraard de meest geschikte persoon is om deze vragen te beantwoorden.

Interkoi is dan ook oprecht blij dat Rini deze vragen rechtstreeks en uit het hart wil beantwoorden. Naast de prachtige verslagen die regelmatig verschijnen, nu dan ook een persoonlijk contact met de meester zelf, op een manier dat iedereen van deze kennis kan meegenieten.

Wel moet ik er bij vertellen dat Rini het recht heeft, de tijd te nemen om deze vragen te beantwoorden en eventueel vragen te weigeren. U wordt persoonlijk via de mail op de hoogte gesteld dat uw vraag beantwoord werd. Uw mailadres dient dan ook het juiste te zijn, of de vraag wordt helaas niet beantwoord.

Ik zou zeggen: stel je vragen maar....

Reacties

3 reacties tot nog toe

hallo Rini kunnen israelische koi karpers nu wel of niet het khv over brengen op gezonde japanse koi.

rob on 02/01/2008 15:49

Hoi Rob,
Je moet de vraag nu wel onder zijn eigen nieuwsitem zetten....
Klik op "vraag het aan rini", en stel daar de vraag. Dit is het nieuwsonderdeel....

luc on 02/01/2008 17:57

Hallo Rini,

De lente is weer begonnen, de watertemperatuur zit al boven de 10° , de parasieten worden weer aktief wat resulteerd in wat flitsen en schuren.
De weerstand van de koi is nog niet op orde dus daar hebben ze zeker na de lange winter behoorlijk last van.

Ik vraag mezelf af wat jullie hier aan doen.

Vaak hoor ik dat er standaard elk voorjaar behandeld wordt met de zogenaamde voorjaars kuur, een schema samengesteld uit fmc en triclam of flubenol wat weer je filter op blaast en je weer opnieuw kan gaan beginnen met je bacteriencultuur.

Gr Eric

Eric on 21/03/2010 09:51