De showa van Niels

De showa van NielsPlotseling was hij daar weer…Niels, zonder iets te zeggen kwam hij plotseling binnen. Hij moet van verre komen, dus was ik lichtelijk verbaasd hem te zien.

Niels kocht in mei 2014 een tosai aan van Momotaro, waarvan ik dit filmpje nog heb gevonden.

Hier zie je ze nog tussen een paar andere tosai uit die periode, waar ik er nog enkele van ken.

Een rustgevende showa zou ik het willen noemen. Het is altijd mooi om aangekochte koi opnieuw te zien, dus als je ooit een koi bowlt en je denkt aan mij om te filmen, opsturen die handel….

Misschien zijn er nog enkele klanten die dit filmpje zien, die uit deze serie wat koi hebben gekocht, en het zou mooi zijn om alsnog een update te krijgen. De meesten kwamen van de veiling van destijds, aan de codenummers te zien.

Ondertussen is ze bijna 4 geworden, is ze een eind in de 60 cm en ziet ze er zo uit.. Qua patroon lijkt er niet veel verandering te zijn opgetreden, qua body ziet ze er gezond uit, en wat betreft de kleurschakering heeft ze niet te klagen.

Ondertussen ben ik me volop voor aan het bereiden voor mijn volgende trip naar Japan. Op zaterdag 15 april vertrek ik naar Japan en zal er een week verblijven.

Ik zal hier later op terugkomen als er meer informatie is over het aanbod van de veilingen. Op het programma staan de Tategoi Kai bij Narita, de veiling van Momotaro en de veiling van Sakai.

Verder heel belangrijk natuurlijk het langverwachte resultaat van de Taniguchi serie, maar daarover later meer. Als het goed is zullen alle koi die nog achter zijn, en dat zullen er om en bij de 120 zijn, voornamelijk tosai, binnenkomen op woensdag 26 april, die datum staat al vast.

Als er speciale wensen zijn van klanten, dan hoor ik dit graag.

Meer afbeeldingen

Reacties