Afscheid van een vriendin.

Afscheid van een vriendin.Er zijn 2 onhebbelijkheden bij het verkopen van koi. Het eerste is de zorg voor de vissen die niet altijd over rozen gaat, en de tweede is het afscheid nemen van bepaalde vissen waar je een groot zwak voor hebt.

Zoals de Japanners de "showa periode" hebben, zo hebben wij nu de Clarissa periode achter de rug. Afscheid nemen is altijd zwaar, toch zeker van koi waar je een zekere band mee hebt. Clarissa heeft ons veel voorspoed en warmte gebracht, en haar plaats zal moeilijk kunnen ingenomen worden door een andere koi.

Ze is nu eindelijk thuis gekomen bij Frans en Ans, koiliefhebbers in hart en nieren. Wij zijn er van overtuigd dat zij een fantastisch thuis heeft gevonden en dat ze hier nog vele gelukkige jaartjes zal mogen meemaken.

Het plezierige aan dit bezoek was dat we een groot aantal koi terugzagen die ons zeer dierbaar waren. We stonden versteld van de evolutie van deze meisjes. Het weerzien met de showa's van Momotaro was een beloning op zich, maar de evolutie van PIPA deed ons toch het meeste plezier. Wat een ontwikkeling...

Met een gerust gevoel zijn we terug naar huis gereden. Ans en Frans, bedankt voor de hartelijke ontvangst, de lekkere koffie en worstebroodjes, en vooral de gezellige babbel.

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

Van harte Ans en Frans, nogmaals :-). Wat een mooie aanwinst! En Rini je mag een dame toch niet aan haar staart trekken..... En ik zag daar een mitella Ans? Is alles wel in orde?
mvg
Ton Janssens
Almere

Ton on 08/07/2008 06:17

Goh, daar gaat ze....
Ans en Frans, ook van hieruit proficiat met deze elegante dame.
Zorg goed voor haar (maar daar hebben we niet de minste twijfel over ;-) ).
leuke stek hebben jullie daar trouwens.

Raf on 08/07/2008 07:44

Ik was helemaal verrast toen ik zag dat Clarissa naar een nieuwe plek zou gaan. Vooral heel blij verrast toen ik zag dat dat bij Ans en Frans was!
Rini en Luc: jullie hadden voor Clarissa moeilijk een beter thuis kunnen vinden, denk ik zo. En dat zal het afscheid hopelijk verzachten.

Ans en Frans, Proficiat met Clarisssa: een beauty met persoonlijkheid...

En wat ziet Pipa er mooi uit!

Optimaal genieten, en Ans: wat er ook met je arm is: hopelijk komt het snel weer goed...

Groet, Noëlle

Noëlle on 08/07/2008 10:12

Toen ik vanmorgen uit mijn slaapkamerraam naar de vijver keek, miste ik toch wel dat machtige, glanzende lichaam van haar. Aan de andere kant, ze zwemt nu in een prima vijver met eersteklas water en voortreffelijke baasjes. Ik kom ze deze zomer nog wel eens bezoeken. Trouwens, Ton, ze vond dat toch niet onaangenaam, hoor.

rini on 08/07/2008 11:18

gewoon geweldig .van harte .moet een heerlijk gevoel zijn om zo een prachtige koi in je vijver te hebben .
luc en rini .ik weet dat het niet makkelijk is om afscheid te nemen van zo een prachtige maar vooral een voor zich sprekende koi .toch hoop ik dat dit meer zal gebeuren dan kunnen wij van nog meer van deze kannonen genieten.

Ben Doorakkers on 08/07/2008 16:12

Hallo iedereen,
Bedankt voor de leuke reactie's.
Rini en Luc gisteravond heeft ze al meegegeten met de rest. We willen jullie bedanken voor de nette bezorging en de gezelligheid. Het zijn mooie foto's
We hopen er nog veel plezier aan te beleven.
Ton en Noëlle, ik heb een schouderoperatie gehad(arthrose) en daardoor moest ik 4 weken in een mitella ronlopen 24 uur per dag.Ik ben al aan het aftelllen
groetjes Frans en Ans

Frans en Ans on 08/07/2008 19:17

P.s
hallo Ans en Frans
ik wou jullie nog even laten weten dat de bouwvergunning binnen is en over 2 weken kan het storten beginnen :-)
groetjes en tot gauw

Ben en Riny on 08/07/2008 21:13

Proficiat, laten jullie ons ook even de bouwtekening zien?
Dan kunnen wij ons ook hierover beraden, blokhut?
Groetjes

Frans en Ans on 08/07/2008 21:51

Gefeliciteerd met de enorme mooie aanwinst.
De rest ziet er ook zeer mooi uit.

bj en j on 08/07/2008 22:05