De vijver van Huck en Bianca

De vijver van Huck en BiancaHet is altijd mooi om de vijver van je klanten te zien.

De meesten zijn er trots op, en je zou voor minder. Als je deze vijver op je binnenplaats hebt liggen, kan je alleen maar genieten. Het strakke design, de mooie ornamenten en de centrale boedha, geven de vijver een orientaalse look, die rust en schoonheid uitstralen. Ik weet zeker dat men hier tijdens de zonnedagen zeker plaats zal nemen op het bijhorende terras onder het genot van een "pintje" of een glaasje wijn.

Ik zie in deze vijver enkele van mijn mooiste vissen zwemmen, alhoewel de eerlijheid mij gebied om te zeggen dat ze niet allen van mijn vandaan komen. Tjaad van Koikichi heeft hier ook zijn duit in het zakje mogen doen, en zeg nu zelf, daar is niets mis mee, want iedereen zal het met me beamen dat Tjaad veel kennis en goede koi heeft.

Ik weet dat Huck en Bianca veel plezier beleven aan hun chagoi en hun oshiba shigure, maar Bianca heeft onlangs een kleine shiro van Omosako zelf mogen uitkiezen, en mits deze zijn groei wat aanpast, zal dit een geweldige vijvervis worden. Om het met hun woorden te zeggen: Hoi Luc, ons Drikske (naam van de shiro) doet het perfect..alleen is 'm een beetje klein....

Deze zal echter niet klein blijven ...

Meer afbeeldingen

Reacties

11 reacties tot nog toe

Zo dus hij was nog niet gekookt die kleine :-) Mooie vijver en vissen hoor!
Dat bamboe doet het goed tegen de muur!
mvg
Ton

Ton on 08/04/2009 08:35

Dat ziet er zeer goed uit, Huck & Bianca. Er is veel gevoel voor detail aanwezig. De beide Momo's doen het goed zie ik. De chagoi is een schatje, dat kan je zo zien. Succes en stop er niet te veel vis in.

rini on 08/04/2009 10:29

Mooie verzorgde vijvertuin met knappe vissen. Een genot om in deze omgeving tot rust te komen.

willy on 08/04/2009 13:27

dat ziet er inderdaad heel erg mooi uit,, ook de boedha op doek vind ik erg mooi geworden.
zoals altijd zwemt saar weer eens voorop :-)
en Drikske is zo klein dat ik hem niet zie,, maar goed voer en aandacht zal er wel voor zorgen dat dit niet lang zo zal blijven.
mis trouwens nog 2 hele lieve huisdieren op de foto's.
groetjes Riny

Riny en Ben D on 08/04/2009 14:20

Jullie tuin en vijver ziet er werkelijk prachtig uit en mooie vis ook genoeg.Ik wil jullie een mooie zomer toewensen in jullie mooie tuin.Veel plezier ervan.Luc,begrijp ik dat je ook reclame voor Tjaard aan het maken bent?

marco on 08/04/2009 18:15

Hoi Marco, ben geen reklame voor Tjaard aan het maken, maar de waarheid mag gezegd worden. De mensen kopen toch waar ze zich het beste thuis voelen en waar ze goed behandeld worden.

Luc on 08/04/2009 19:11

mooie vijver Huck
echt een rustgevend plekje om in het zonnetje te relaxen en
van de koi te genieten

Frank on 08/04/2009 20:34

Prachtige vijver Huck!
met een aantal schitterende koi er in...wb je shiro zal dit wel goed gaan komen als ik dit allemaal zie!

Matthijs on 08/04/2009 22:41

2 Weken geleden toen ik je tegen kwam bij Tjaard hadden we de zelfde smaak qua vis ;) Maar zie ook dat we de zelfde smaak hebben qua vijver Huck! Echt geweldig!

Rinus on 09/04/2009 22:11

Ha rinus leuk je zo op deze site te ontmoeten ,hoop je gauw weer een keer te ontmoeten hopelijk ook een keer bij interkoi want ook daar zul je smullen van de vissen.

huck on 10/04/2009 19:18

Ha rinus leuk je zo op deze site te ontmoeten ,hoop je gauw weer een keer te ontmoeten hopelijk ook een keer bij interkoi want ook daar zul je smullen van de vissen.

huck on 10/04/2009 19:18