Het polyesteren is gedaan

Het polyesteren is gedaanDe polyesterwerken zijn vandaag beëingdigd.

En wat vind je van de kleur ? Ik heb ditmaal een andere kleur dan zwart genomen, want zwart is me niet echt bevallen. De kleur die ik nu heb ik RAL 7031 (blauwgrijs) en de foto's benaderen toch wel een beetje de werkelijkheid.

De boordafwerking was voorzien in blauwe leisteen, maar ik kan op dit ogenblik niet aan betaalbare blauwe leisteen komen. Ik heb dus definitief gekozen voor een soort donkergrijze betonplaat die ook voor de vijverafwerking van zwembaden wordt gebruikt. Deze zijn 100 x 35 x 5 cm (l x b x h) en kosten 17,5 euro per m. (ex BTW). Ik hoop dat deze ook zullen voldoen.

Morgen komt deltafiltration de filterinstallatie aansluiten. Dit zal een 3-tal dagen in beslag nemen. De warmtepompinstallatie zal voor volgende week zijn, en ik hoop dan ook de boordafwerking klaar te hebben.

Eind volgende week wil ik het volledige systeem draaiende hebben, zodat ik gerust naar Japan kan vertrekken.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

he luc,dat ziet er niet slecht uit he,nu maar mooie koi kopen in japan he!!!!!

groetjes rudy

mirgaux rudy on 10/10/2007 19:02

prachtige kleur, zullen de kleuren van devissen goed in uitkomen! Mvg ton

ton on 10/10/2007 19:36

He luc, ziet er goed uit en je heb de gang er lekker in zitten. je geeft aan in je tekst dat de kleur zwart je niet zo goed is bevallen. wat is je er niet goed aan bevallen?

succes verder.

Stephan van Westen on 10/10/2007 20:27

De bakken buiten zijn heel goed, maar ook 2.10 m. diep. Maar als je erin kijkt, kijk je precies in een diep zwart gat, en dat stoot me iets tegen de borst. Mijn privévijver thuis heeft dezelfde kleur als die ik nu heb genomen en dat bevalt me veel beter.

luc on 11/10/2007 07:04