a trill in your lifetime

a trill in your lifetimeDe trill om een koi in de mudpond te laten verblijven en deze te zien opgroeien naar sansai of yonsai is een trill die je zelden kan meemaken.

Ik ga alles in het werk stellen om dit mogelijk te maken. De aangekochte koi van de veiling en de koi die zich nu nog in mudpond bevinden zijn van de allerhoogst denkbare en betaalbare kwaliteit, en haalbaar voor iedereen. Wil je zelf de trill ervaren om een koi tot sansai/yonsai te laten opgroeien ? Bekijk dan rustig de koi en mail me voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Ik wil eraan meemerken om deze koi die allen de potentie hebben om tot prachtige koi op te groeien met jullie te delen, zodat je ook eigenaar kan worden van het wonder der natuur, en zo de trill van je leven mee te maken in de koihobby. Er zitten enkele duurdere exemplaren bij, maar dat zal de pret voor de overige niet bederven.

Ik ben wel verplicht erbij te vermelden dat een mindere evolutie ook mogelijk is. Het zijn levende dieren, en de omstandigheden bepalen de evolutie van de koi. Het is en blijft een mogelijkheid, maar als je ziet hoe de evolutie is van de meeste koi die reeds in de mudpond verbleven hebben tot nu toe, dan zal je toch een zekere gerustheid moeten kunnen voelen. Mijn ervaringen zijn meestal positief, de trill is dan ook enorm.

Wil jij dit ervaren ?
Stuur me een mail, en ik communiceer met jou over de mogelijkheden. Ik zal proberen jou droom werkelijkheid te maken.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Ik kan het iedreen aanraden om dit eens mee te maken. Gevaar is wel dat je niet meer anders wilt. Je koopt een tosai of nisai en na een jaar zie je je koi terug, een genot en een prachtervaring! En een ontwikkeling die in je eigen vijver gewoon niet haalbaar is. En vergeet niet dat de kwekers 24 uur per dag met je koi bezig zijn!

Ton on 24/11/2009 07:51

Hier zou ik graag willen benadrukken dat de kohaku,s van de veiling van momotaro,met de moeder bently ,van zeer hoge kwaliteit zijn en dat hier dieren tussen zitten die enorm breed zijn ,en zeer groot gaan worden .
We hebben een gunstige veiling gehad ,toch zijn het nog dure koi .Maar voor degene die een hoge kwaliteit jumbo in de vijver willen ,is dit de kans .
Normaal gesproken zijn deze koi op een veiling niet haalbaar ,je mag er niet eens van dromen .gelukkig voor ons waren een aantal belangrijke bieders niet aanwezig,en zijn we tot dit resultaat gekomen .denk niet dat we zo een kans nog ooit gaan krijgen.
Voor degene die me niet geloven ,die moeten maar eens rond gaan horen .

Groetjes Ben.

Ben Doorakkers on 24/11/2009 09:08

Lijkt me erg leuk om zoiets eens een keer mee te maken.
Ondanks dat het altijd een gok is (je ziet de koi alleen op foto of film) en er met de ontwikkeling vanalles kan gebeuren wat je ook al aangaf, lijkt het me wel een hele leuke en leerzame ervaring.

Maar vrees dat dit te ver boven mijn (en ook vooral die van mijn vrouw) budget zal gaan.
Ach....je moet iets te dromen hebben op een regenachtige dag zoals vandaag....

barrykoi on 24/11/2009 10:05

Bedankt voor het toegezonden aanbod Luc. Ik zal hier even over na moeten denken, maar ik geloof dat het heel genereus is, en zeker een haalbare kaart voor meerdere mensen.

Johan on 24/11/2009 10:28