Aangeboden HighTech kamerfilter.

Aangeboden HighTech kamerfilter.Eén van mijn klanten biedt een High Tech kamerfilter te koop aan wegens verandering van filterlijn.

In de eerste kamer zijn er borstels, tweede en derde kamer zijn voorzien van japansematten. Prima filter voor vijvers tot 30.000 liter, zeer compact en oerdegelijk. De filterlijn is 2 jaar in gebruik geweest en nu volledig zuiver gemaakt.

Nieuwprijs € 1195,00
Vraagprijs nu: € 600,00

Perfecft filter met optimale capaciteit voor zijn afmeting. Wie interesse heeft kan contact met mij opnemen. Ik breng je dan in verbinding met de eigenaar. De filter staat in de regio Alphen aan de Rijn.

Tenslotte heb ik gisteren nog een filmpje gemaakt van een kohaku van Taniguchi. Gekocht in februari 2013 heb ik altijd gesukkeld met deze kohaku. Ik heb er koidokters bijgehaald, zelf behandeld, de koi bleef altijd rode vinnen krijgen en bleef rood doorlopen. 2 jaar is het een zorgenkind geweest…

Ten einde raad heb ik een nieuw procédé toegepast dat door mij als laatste redmiddel werd gezien. Bekijk het resultaat in dit filmpje en zeg wat je ervan vind !

Ik doe er nog een filmpje bij van toen ik ze aankocht, en dan is het verhaal compleet. En zeg nu zelf, het is een bijzonder mooie kohaku !

Dit resultaat geeft me toch bijzonder veel voldoening, want in gedachten had ik de koi al afgeschreven.


Meer afbeeldingen

Reacties