Barbeque bij Riny en Ben

Barbeque bij Riny en BenNaast koi is er nog plaats voor gezelligheid. Riny, niet Rini van Interkoi, maar de vrouw van Ben en Ben zelf hadden een aantal Interkoi vrienden uitgenodigd voor een barbeque. Wij mochten er bij zijn.

Het enige wat je nodig hebt is goed weer en gezellige mensen, en als het vlees dan nog lekker is, heb je een geslaagde avond. Ben pakte uit met zijn ontegensprekelijke lekkere zalm, ditmaal gegrild...

Normaal brengt Ben regelmatig gerookte zalm mee als hij een bezoek komt brengen aan Interkoi, maar ditmaal werd de zalm op vakkundige wijze gegrild. De vleesgerechten deden er niet voor onder en het eten was dan ook van voortreffelijke kwaliteit. Helaas konden we het toch niet laten om "Raymonda" nog eens te bowlen, zodat we haar konden bewonderen in alle glorie. Raymonda, nu sansai en 65 cm groot heeft een ongelooflijke metamorfose ondergaan. Je zou er zowaar stil van worden. Het sumi ligt er op geschilderd zo mooi. Ik heb er helaas geen filmpje van kunnen maken, want mijn batterij was leeg. Dit heb je nog te goed.

Rini en ik zijn nog uitgenodigd op verscheidene andere barbeque, wat maar eens te meer bewijst dat koi ook banden schept. Bedankt Riny en Ben voor deze fijne avond.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

He mannen,is er nog vlees over want heb wat last van de crisis.Dat timmerwerk ligt helemaal op zijn gat en dan gaan jullie zo een sanke showen.Ben geen sanke liefhebber maar vind deze prachtig.Prettige vakantietijd allen.

marco on 29/07/2009 19:28

In tegenstelling tot Marco ben ik wel een sanke liefhebber en vind deze wel heel speciaal, in die zin dat het sumi vooral in de hi-platen ligt. Dus geen moderne sanke met vooral tsubo-sumi, waar ik zelf vooral voor val, maar een klassieke sanke (zoals deze) kan ook mooi zijn.
Ben kon het blijkbaar weer niet nalaten de koi voor showdoeleinden even bij de lurven te vatten, wat ik persoonlijk eigenlijk niet zo graag zie als het niet echt nodig is (koi-stress, weet je wel). Maar ja, wat wil je als je zo'n schoonheid in huis hebt.

Luc en Rini, ben jaloers op jullie dat jullie dit soort evenementen mogen meemaken; maar jullie verdienen het wel
.

Martin on 30/07/2009 02:31