Bladzijde 5 onder nieuwe aanwinsten.

Bladzijde 5 onder nieuwe aanwinsten.Jullie willen echte HQ Jumbo females van Momotaro ? Je krijgt ze als je wil.

Kijk even onder nieuwe aanwinsten, en ga naar bladzijde 5, daar worden een aantal koi aangeboden van bijzonder goede kwaliteit. Ze zijn alle vier sansai, en werden op de veiling gekocht als nisai.

Ik herken deze koi nog van toen ik ze op de veiling zag, en heb nu het geluk dat ik ze nu kan aanbieden. Dat deze een hoog prijskaartje hebben, zul je erbij moeten nemen, daar kan ik helaas niets aan doen.

Dit zijn natuurlijk koi die we bijna allemaal graag zien. Massieve body, krachtige uitstraling, goed patroon, met andere woorden, de tategoi die verder ontwikkeld werden op de koifarm.

Hier nog even de filmpjes op een rijtje:

Inazuma kohaku 1503500
Tancho showa 1503501
Meerstaps sanke 1503502
Sandan sanke 1503503

Ik denk dat ik niets teveel zeg, dat deze allemaal bekwaam zijn om boven de 80 zoniet boven de 85 cm te groeien. Bovendien zullen ze op iedere show in Nederland of België een blikvanger zijn, terwijl ze nog veel in petto hebben voor de toekomst.

Ik hoop de juiste mensen met de juiste vijvers te kunnen vinden voor dit bijzonder aanbod. Ik heb genoten om deze te kunnen bowlen en zou willen dat Arendonk bevolkt werd met dit soort koi, of is dat al zo ?

Je ziet het....ik breng Japan naar jullie toe....


Meer afbeeldingen

Reacties