De veiling komt er weer aan

De veiling komt er weer aanHet blijft een spannende bezigheid. Op 3 februari zal de volgende veiling van Momotaro plaatsvinden.

Ik zal helaas niet kunnen aanwezig zijn, maar opvolgen doe ik het zeker en vast. Interne informatie zal me helpen om beslissingen te nemen.

Ik zal iedere dag een nieuwsitem plaatsen met telkens de koi die van eenzelfde ouderdier komen. In dit geval zijn het koi die in september geboren zijn...zeer laat op het jaar, en dat zal je terugzien in de grootte van de koi.

De eerste selectie is van GMkohaku. G zal vermoedelijk voor de eigenaar staan, M komt vermoedelijk van Mako bloedlijn. Ze is 92 cm en volgens mij is het de eerste keer dat ze op het toneel verschijnt.

Maak je keuze, en misschien kan je door op een koi uit deze selectie te bieden een prijstechnisch voordeel halen. De meesten die bieden zijn Aziaten en voor hen is dit gewoonlijk te klein.

Waag dus je kans, en geef me even jullie bod door indien je wil bieden. Ik zal je de voorwaarden doorgeven + eventuele mogelijkheden om te bieden. Ik wil niet respectloos zijn, maar dit zijn vrij dure koi, dus denk aan veelvouden van 1000 aub.

G Makokohaku nr.1 - 48cm
G Mako kohaku 2 - 52cm
G Mako kohaku 3 - 54cm
G Mako kohaku 4 - 51cm
G Mako kohaku 5 - 47cm
G Mako kohaku 6 - 50cm
G Mako kohaku 7 - 53cm
G Mako kohaku 8 - 49cm
G Mako kohaku 9 - 51cm
G Mako kohaku 10 - 47cm
G Mako kohaku 11 - 48cm
G Mako kohaku 12 - 49cm
G Mako kohaku 13 - 48cm
G Mako kohaku 14 - 48cm
G Mako kohaku 15 - 53cm

Meer afbeeldingen

Reacties