Koibito Open Sale

Koibito Open SaleOp dit ogenblik organiseert koibito-japan een open sale. Misschien vind je het interessant om de koi eens te bekijken en of aan te kopen.

Deze koi kunnen eventueel aangekocht worden. Deze komen dan mee op 29 maart. Als je een koi wil kan je me contacteren en dan krijg je van mij een prijs aangeboden wat de koi kost inclusief het transport en een quarantaine periode van 4 weken.

Als je een koi wil, wil dit niet zeggen dat je hem ook hebt. Je moet de eerste zijn die toehapt, en dat is altijd af te wachten. Wees er dus snel bij als er een koi tussenzit die je aanstaat.

De koi die je nu ziet staan in preview, en kunnen pas aangekocht worden als Koibito Japan de Open Sale effectief maakt.

Bekijk hier Open Sale Koibito Japan

Toch even meegeven dat je niet moet verschieten van de laatste 10 koi van Taniguchi, dat zijn topvissen en zijn inclusief Azukari....verschiet echter niet van de prijs.

Indien je de prijs snel wil weten, contacteer me dan, en ik zal zo snel mogelijk de prijs doorgeven, inclusief alle kosten.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij hebben zondag 4 juni aangeduid als de dag voor de opendeurdagen. Ik zal hierover later nog meer info doorgeven, maar indien je op de 10de verjaardag interkoi aanwezig wil zijn, hou dan deze dag vrij. Inschrijven om alles in goede banen te leiden is wel verplicht !

Reacties