Parkeergelegenheid

ParkeergelegenheidMisschien nog even de beste parkeermogelijkheden doorgeven.

Parkeren is natuurlijk altijd een probleem, vermits ik mijn parkeergelegenheid zelf nodig heb. Het beste kan je je auto parkeren op een voorziene zone bij het zwembad. Dit is makkelijk te vinden. De parkeerzone is ± 500 m. van Interkoi, en staat borg voor een mooie wandeling.

Natuurlijk kan je ook in de straat parkeren of in de van Eycklaan, maar probeer de mensen in de buurt niet te veel te storen, anders krijg ik weer te veel problemen...

Reacties

5 reacties tot nog toe

Goedenavond Luc,
Hoewel de buitentemperatuur behoorlijk aan de frisse kant was, heb ik de ontvangst en het verblijf gedurende de opensales, gevoeld als een warme deken. Iedere ondernemer kan letterlijk "een puntje zuigen" aan de wijze waarop Raymonda en jij klant als, koning, nee als keizer weten te behandelen. Heerlijke koffie, broodjes en overige versnaperingen en oog voor een ieder, die aanwezig is, TOP! En dan ook nog met een klein beetje mazzel, een leuke Kohaku weten te scoren voor een klein prijsje. Voor mij was het absoluut weer een gelaagde dag. Goed bezig Luc! En.....naar ik hoop, tot snel wederziens. Gr. Dick

dick van excel on 06/04/2013 20:25

Je neemt mij de woorden uit de mond, Dick. Het was inderdaad een heel toffe namiddag; de harde kern is nog gebleven tot 17.30u, waarna Luc ons wel dik beu was. . . :-)

En Dick . . . nog veel geluk met de gescoorde benjamin kohaku!

Martin on 06/04/2013 21:15

Dick je omschrijving van deze middag is helemaal zoals wij het ook hebben ervaren. Er werd weer alles uit de kast gehaald om de KLANT te ontvangen.
En voor ons was het helemaal geslaagd omdat wij de Sanke hebben gekregen die wij graag wilde. En Martin bedankt voor de "support"
Nu nog even wachten dat de temperaturen omhoog gaan zodat de Sanke naar haar vijver kan komen. Nou Martin, Luc en zijn klanten beu raken ha ha wat een grap.

Jent on 06/04/2013 21:31

No problem Jent, graag gedaan zelfs, maar eigenlijk moet jij je vrouwtje bedanken hé. She was the winner of the game!

Martin on 06/04/2013 21:55

Ja het was erg gezellig! Veel fijne mensen gezien en gesproken.

Iedereen bedankt voor de bijdrage aan deze fijne middag!

Arjan on 06/04/2013 22:12