Pick and Go actie.

Pick and Go actie.Ik heb het vroeger nog wel eens gedaan, maar het is al enkele jaren geleden, en toen had het veel succes, niet voor mij, maar voor de klanten !


In het kort uitgelegd:

In totaal 39 koi blijven er over van verleden jaar, zonder rekening te houden met grote koi die er dan nog overblijven.

Er zitten nog bijzonder goede koi tussen de overblijvers, en ik ga proberen om die de 3 volgende weken aan te bieden tegen uitzonderlijke prijzen. Ideaal voor de beginnende vijver liefhebbers.

Soms moet je een beslissing nemen die pijn doet, soms moet je het verlies voor goed nemen en toch proberen om de koi nog een goede thuis te geven.

In de loop van deze morgen zal ik alle koi die overblijven van dit jaar dus aanbieden tegen prijzen die kant nog wal raken. Het is flirten met de 50% korting grens.

Je kan de koi vinden onder de knop "Nieuwste koi aanwinsten".

Sommige koi gaan prijstechnisch onder de 50% korting grens, anderen juist erboven. Ik zou kunnen beslissen om ze nog een jaar bij te houden, maar ik zit met bepaalde plannen in mijn hoofd en daarom moet ik helaas een beslissing nemen die pijn doet.

De foto's van de koi kunnen al wel wat ouder zijn, maar de meeste filmpjes zijn vrij recent.

Dit zijn de voorwaarden:

De koi kunnen tot de daaropvolgende zaterdag en zondag in optie genomen worden als je een koi ziet die je eventueel bevalt.

De koi moeten onmiddellijk meegenomen worden, en uiteraard afgerekend. Pick and Go is dus de boodschap.

Pinnen is nooit mogelijk om de doodeenvoudige reden dat ik hier niet voldoende omzet in maak.

Zie je een koi die je bevalt, zet deze in optie, kom kijken en beslis of je deze wil kopen of niet. Zo eenvoudig is het.

De aanbieding geld vanaf vandaag tot en met zondag 3 december, want 7 december vertrek ik naar Japan.

Reacties