Toch kwetst het.

Toch kwetst het.Ja, ik ben iemand die open en bloot zijn mening zegt, en soms komt dit moeilijk over voor sommige mensen.

Ook ben ik mij bewust van de gedrevenheid en het vuur dat ik bezit als ik mij ergens goed in voel, maar dat is juist het plezierige aan leven en dat maakt je juist anders dan anderen. Ik las echter onlangs een stukje op het forum van iemand die mij verwijt arrogant te zijn, en dit kwetst me toch wel.

Nu heeft ieder zijn mening, maar soms zijn uitspraken schadelijk. Ik heb dan ook gereageerd op het forum, terwijl ik van mezelf weet dat ik dat eigenlijk niet mag doen. Ik heb het toch gedaan. Je kan het hier lezen.

Je kan tegen me zijn of je kan voor me zijn, maar ik betreur dit ten zeerste. Ik dacht dat Rini, Ben en ik juist heel "gewoon" waren, maar vergis ik mij toch ? De reden waarom ik dit zo openbaar gooi, is gewoon dat ik hoop dat sommige mensen mij hier op dit forum toch gaan verdedigen.

Verder zal ik voortaan stoppen om forums te lezen....dit was echter een noodgeval waar ik toch even bij moest stilstaan.


Reacties

20 reacties tot nog toe

Dit is een geval van afgunst,Luc iedereen weet hoe jij met de koihobby bezig bent.
Passie en met veel liefde voor de hobby,je kunt nooit iedereen tevreden stellen.
Groeten Rob.

rob on 01/12/2008 12:05

Hey Interkoi team:
op een forum negatief doen is geen kunst, het zegt misschien heel veel van de persoon zelf. De echte koikenner weet echter wel beter.
Dat we klant zijn bij Interkoi heeft juist te maken met twee redenen:1. wij krijgen topadvies over onze lievelingen, kunnen vrij van mening wisselen ( waar kan je dat nog?), vinden een brok kennis terug in het volledige team dat dagelijks ons bijstaat met raad en daad, wij praten met mensen met het hart op de juiste plaats.
2. Wij vinden top kwaliteitskoi, in de beste omstandigheden verzorgd, aan aanvaardbare prijzen.
Mijn vrouw en ik voelen ons heel goed in Arendonk. En telkens wij daar geweest zijn, hebben wij bij aankomst thuis nog altijd dat warm gevoel.
Dat is toch koihouden pur sang.

willy on 01/12/2008 12:13

Goed gesproken willy en ik weet zeker dat er heel veel echte liefhebbers van deze hobby er net zo over denken.
Rob

rob on 01/12/2008 12:21

Hallo Luc,ik ben zelf nog niet zo vaak bij jullie geweest,maar die keren dat ik kwam werd ik vriendelijk en open ontvangen,zowel door Luc en Riny,dus niks van arrogantie te merken,groeten jan,(ik zal zeker 13-12 aanwezig zijn om dat schoon te bewonderen)

jan van hoof on 01/12/2008 12:49

Tsja... wat moet je met zo'n reactie van één persoon... Ik zie dat als de 'kift'...

En vind het spijtig dat het toch steeds mogelijk blijkt te zijn op fora door het modereren heen te glippen. Want eigenlijk kunnen dergelijke, ongefundeerde, schade-berokkenende postings niet op een forum. Dat hoort (alsnog) te worden rechtgezet. Nou weet ik hoe moeilijk dat is te ondervangen, uit eigen ervaring, maar toch...

Luc: mensen die jou kennen, kunnen niet anders dan in de lach schieten als men zegt dat jij arrogant bent... want dat is zo ontzettend NIET het geval..

Uit eigen ervaring wil ik het tegenovergestelde zeggen: ik durfde niet goed naar jullie toe in het begin. Dacht dat de kwaliteit koi die jullie aanbieden, synoniem zou staan voor jullie: op eenzame, haast elitaire hoogte. Maar nee.. jullie bleken gepassioneerde koiliefhebbers te zijn, heel fijne mensen, die ons vanaf het begin een goed gevoel hebben gegeven. De hartelijkheid is ècht, niet gespeeld.

En dat jullie ver gaan voor jullie klanten: absoluut!

Jullie hebben een groot hart, op de goede plek. En dat meen ik weer uit de grond van mijn hart.

'n Lieve groet voor jullie alle drie,

Noëlle on 01/12/2008 14:15

Ik ken deze persoon. Hij vindt iedereen arrogant. Een spiegel mag hij zich eens dringend voorhouden.
Zit daar wel op zijn plaats op dit alles negerend forum

Jean on 01/12/2008 15:25

Denk dat de persoon in kwestie toch een beetje in de war was of op een druk moment is langsgekomen. Heb al gereageerd :-)
En zo te zien hebben ook al een hoop anderen gereageerd dus niet druk om maken... Wij weten met zijn allen beter!

Ton on 01/12/2008 15:32

Ben al heel mijn leven vijverliefhebber .
Ga overal naar de shows en vijverzaken kijken . ( al vanaf de eerste show )
Gans Belgie en Nederland door . ( ook bij hobbyisten )
Ben nog nergens klant ,omdat ik nu pas mijn vijver aan het bouwen ben .
Een keer in Arendonk geweest , en nog nooit zou een goed gevoel gehad als daar .
Dat is dikke bullshit wat die gast verteld .
Trek het je niet aan Luc .

Marcel on 01/12/2008 16:39

We zijn vaak in Arendonk geweest, en we worden daar altijd vriendelijk en behulpzaam ontvangen.
Maarja zoals ze dat bij ons ( in Wijchen )zeggen dè ken-nie,
wij zijn op veel plaatsen geweest, maar wij gaan het liefst naar Luc, omdat hij echt tijd voor je neemt, en dat is toch prettig, en dat hebben er maar weinig.

Ik hoop dat als die Kenny dit allemaal leest dat hij zijn woorden terug neemt!!!!!!

Paul en Anita on 01/12/2008 17:22

Ik ben zo een klant voor budgetkoi.
Heb einde zomer een vijvertje opgstart en zal waarschijnlijk nog leergeld moeten betalen.
Voor alle advies kan ik bij interkoi terecht.Zelfs onverwacht op de oprit gereden, niemand aanwezig ff bellen en binnen 10 minuten was Luc er.
Ben 2 maal bij interkoi geweest en kreeg al een rondleiding over heel het systeem daar.( krijg je ergens anders niet te zien denk ik)
Aangezien ik dus maar een zeer klein tosaike ben word ik er zeer vriendelijk ontvangen.
En als ik straks een sansay wordt en alles loopt nog goed dan komt er bij mij nen super arogante Koi van interkoi.
Want niet de "baas" is arogant!
Tis alleen maar de schoonheid van de koi die arogant kan overkomen.
Doe zo verder interkoi!


marc on 01/12/2008 17:50

Jammer als mensen zo reageren, maar daar kun je soms niets aan doen of veranderen. Sommigen hebben altijd wel iets om over te zeveren (zoals jullie dat in Belgie zeggen).

Ik ben een paar keer in Arendonk geweest en heb regelmatig telefonisch of via de mail contact gehad. Goede service en prettige sfeer, niets op aan te merken.

Brian on 01/12/2008 17:51

Ik ben ook vaak genoeg in arendonk geweest en zal er ook vaak genoeg blijven komen, als ik 1 koihandelaar op moet noemen die het tegengestelde van arrogant is is het wel interkoi...iedereen die daar loopt/helpt/klant is gaat op een gezellige bijna "boeren" nuchtere manier met elkaar om,
alles mag en niets moet, iedereen word gelijk behandeld, of je nou niets koopt of voor enkele duizenden euro's..iedereen krijgt een gelijke zeer prettige behandeling!
deze persoon begrijpt hier blijkbaar niets van,

vind het overigens zoals ook al genoemd door noelle wel slecht dat dit er niet uit gemodereerd word!

Matthijs on 01/12/2008 17:57

als je zo fanatiek bezig bent met de koihobby en het altijd alles goed wilt doen en altijd klaarstaat voor je klanten dan kan ik mij heel goed voorstellen dat je je gekwetst voelt.Maar als je alle positieve reacties leest op zowel het forum als hier dan is dit veel te veel aandacht voor zo'n ongefundeerde opmerking.
En Luc, de echte liefhebber weet je wel te waarderen,denk je dat je klanten anders 400 km op een dag rijden om naar arendonk te komen.
dus niet bij stilstaan en doorgaan zo

Geerard on 01/12/2008 18:25

Hallo Luc,

Je moet u daar totaal NIETS van aantrekken! dat is gewoon jaloersheid, je komt dit overal tegen en natuurlijk is dat niet leuk maar als je ziet hoeveel mensen je super vinden, vergeet je vlug dat 1 (jawel dus maar 1 persoon) zegt dat je arrogant bent.

Ik kan maar 1 dingen zeggen dat je een prachtig persoon bent, doodeerlijk en supervriendelijk! en je leeft voor je koi. Ik vind dat je de mensen nochtans altijd supervriendelijk behandeld.

Ik denk dat Drieske er wel mee zit dat hij dat item daar heeft geplaatst en het was enkel te doen dat hij zo blij was dat hij eens meemocht en dit mocht meemaken.

Jammer dat er dan zo'n dom persoon zo'n belachelijkde dingen over je zegt.

groetjes van uw fan Joyce

joyce on 01/12/2008 19:44

Het moet toch niet gekker worden! Luc (Interkoi) arrogant? als er 1 ding is wat Luc niet is is het wel arrogant zijn.

Ik heb interkoi nu 2 jaar geleden ontdekt op het internet, na een eerste bezoek enkele weken later was ik verkocht zo een mooie openheid en kennis in huis waar je als koi liefhebber alleen maar van kan leren. Heb hier zo een goed gevoel aan over gehouden dat er voor mij in principe maar 1 partij is waar ik mijn koi vandaan wil halen en dit is Interkoi.

Zoals Geerard al aangeeft heb ik hier 400 km rijden voor over. wat ik van Luc heb begrepen komen zelfs veel van zijn klanten uit het hogere noorden, dus dit wil wel iets zeggen.

Luc ik denk dat alle bovenstaande reacties genoeg zeggen. inderdaad lekker zo doorgaan als we van je gewend zijn.

Stephan on 01/12/2008 19:54

Ik heb er 1 zin voor over.

Zeef proffecioneel opgelost hoor.
Suc6

gr Richard

richard on 01/12/2008 20:59

He Luc,een man van uw kaliber weet toch wel beter.Kijk je een keer moeilijk ben je chagrijnig,kijk je een keer vrolijk ben je een happy face,kijk je een keer omhoog wil je iemand niet zien,kijk je een keer iemand niet aan terwijl je in gedachten bent dan ben je arrogant,maar hoe dan ook u en velen met u heb ik begrepen denken daar toch anders over en dat is waar het omgaat.Je kunt het nooit voor een ieder goed doen.Dit is onmogelijk en ik weet zeker dat u dit ook beseft.Voor mij bent u in ieder geval een joviale vent met het hart op de goede plaats.

marco on 01/12/2008 21:41

.Goeie avond. K ben een beetje geschrokken over deze gebeurtenis en geef jullie gewoon mijn gevoel weer wat me overkwam bij mn 2 bezoeken bij Luc in arendonk.Eerst en vooral kwam k zeer ongelegen bij mn eerste bezoek en werd ik op zeer professionele manier behandeld lekkere koffie en 2 uur babbelen over koi en alles wat er mee te maken heeft. Bij mn tweede bezoek viel me direkt op dat Luc nog steeds mn naam wist en me met raad bleef verrassen. Eindelijk iemand gevonden die op een zeer vriendelijke en proffessionele manier met mensen en vissen omgaat.. Je ziet me zeker en vast terug. Met vriendelijke groeten Frank

frank claessens on 02/12/2008 20:41

Beste Luc,

Onze welgemeende verontschuldigingen voor dit voorval, en aan de reacties te lezen zowel bij koivrienden.be als in deze topic is wel zeer duidelijk hoe je echt bent.

Natuurlijk kunnen we elke vorm van negatieve reacties wissen enz…., maar dan moeten we zeer kort op de bal spelen, wat niet altijd mogelijk is.

Uitspraken die ik hier lees zoals “Zit daar wel op zijn plaats op dit alles negerend forum”
vind ik dan ook niet direct netjes, maar dit zijn nu eenmaal vrije meningsuitingen en zolang dit van enkelingen komt, heb ik daar geen probleem mee, het merendeel weet wel beter.

Groetjes,

Marc ( MC bij koivrienden.be )

Marc on 06/12/2008 19:15

Dag Luc,

Hopelijk staat u mij toe een reactie te plaatsen t.a.v de berichtgeving geplaatst op koivrienden.be

Vooropgesteld dat ik u en u bedrijf niet persoonlijk ken ( wie weet komt het er ooit van ), begrijp ik de reactie door u geplaatst bij koivrienden zeer en betreur het voorval.

Zoals te lezen in de betreffende topic – die naar mening een overwegend positief karakter had naar u op een enkeling na – is er nadien een slotje op geplaatst om een mogelijke verdere escalatie te voorkomen.
De opmerking: “ Zit daar wel op zijn plaats op dit alles negerend forum “ vind ik dan ook niet terecht !
Na dit incidentele voorval heeft koivrienden dan ook gemeend forumregels in het leven te moeten roepen - welke te lezen zijn op het forum onder mededelingen - met o.a de doelstelling dit soort berichten die op de man / vrouw spelen voor zover als mogelijk te beteugelen.

Vr.gr. Aad ( avg )

Aad on 08/12/2008 00:19