Wake up Call

Wake up CallWe leven in een land waarin het nog niet zo slecht vertoeven is. Eén van de vele dingen die we missen is de zon en een betere temperatuur. Je kan echter niet alles hebben....

Ondanks het feit dat alle neuzen nu gericht zijn op de vakantie en de prettige tijden in het vooruitzicht, moeten we toch rekening houden met de minder plezierige kanten van het koihouden, namelijk de winter, de donkere periode van iedere koiliefhebber.

Gewoonlijk wachten we tot op het laatste moment, maar dan is het dikwijls te laat. Daarom dan nu even een "wake up call" zodat er geen argument meer is om het weer eens een jaar uit te stellen. Vraag nu al informatie aan over de professionele overkappingen bij British Ornamentals, een bedrijf gevestigd in het pitoreske Brakel, een dorpje in Oost Vlaanderen waar bekende personalteiten zijn geboren of gevestigd, waaronder Panamarenko, Herman de Croo, Marijn de Valck, Peter van Petegem en vele anderen.

De bijgevoegde foto's geven je al een indruk van de mogelijkheden, en een introductiefilmpje toont in enkele minuten hoe een vijveroverkapping wordt opgebouwd. Vergeet bovendien niet dat de vijveroverkappingen speciaal worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. In overleg wordt de beste formule gekozen. De volledige overkapping wordt geleverd in handelbare onderdelen, zodat montage eenvoudig door jezelf is uit te voeren. Er wordt gewerkt met onderhoudsvrije materialen zoals aluminium, polycarbonaat, acrylaatplaat, volkernplaat en gaas.

Wacht dus niet langer en vraag nu al vrijblijvende informatie aan via de gegevens op de website van British Ornamentals, en help je lievelingskoi in de strijd tijdens onze kwakkelende winters, ze zullen je er dankbaar voor zijn.


Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Dat zijn nu eens echte "KAST plantjes " Zoals ze bij ons zeggen .

Johan on 03/07/2014 07:55

Een overkapping is dus wel echt een meerwaarde om meer/langer van de koihobby te genieten ,hier word het nu de 4e keer dat er de overkapping opgaat en met de aluminiumconstructie + de polycarbonaatplaten ziet ze er nog als nieuw uit .Dus het is een goede investering .
Je ziet de koi langer genieten van de betere temperaturen en je kan ze dan ook langer in het najaar sterker maken om in de winter hun rustperiode te kunnen overbruggen ,hoe hoger de temperaturen hoe meer het verschil van de watertemperatuur maar in de winter bij negatieve temperaturen scheelt het toch nog een goede 2gr .Dat LIJKT niet veel maar bij 4 of 6graden doen de koi toch anders en is het daarbeneden een wereld van verschil .grtjs

paul on 03/07/2014 09:00