Wat zijn mijn tegenstanders.

Wat zijn mijn tegenstanders.Om je een idee te geven van de mensen waar ik het tegen moet opnemen op de veilingen bij Momotaro, geef ik je een klein voorbeeld.

Max Koi Farm in Singapore is zowat de grootste afnemer van de Momotaro koi voor de regio Singapore, en is tevens een belangrijke tussenpersoon in de verkoop van koi. Niet alleen praten we dan over Momotaro, maar ook over Sakai FF en Dainichi uiteraard, zeg maar de top 3 op dit ogenblik.

Als je het tegen hem op moet nemen, weet je al gauw dat je absoluut geen kans maakt, want deze mensen werken gewoonlijk op basis van "carte blanche", een luxe die ik me niet kan permitteren.

Samen met Kiki van Samurai koi Centre uit Indonesië en nog enkele "groot opkopers" uit China, Hong Kong, Maleisië en Thailand, waar ik de namen niet van kan onthouden, zijn deze personen mijn ergste tegenstanders.

Toevallig kwam ik dit filmpje tegen met een aerial view van de Max Koi Farm en vond het mooi om je dit even te tonen.

Het zou een utopie zijn om te verlangen naar eenzelfde positie, maar dat is in onze landen quasi onmogelijk. Nu begrijp je misschien waarom ik altijd zo nederig blijf...


Meer afbeeldingen

Reacties