Winnaars T-Shirt Momotaro

Winnaars T-Shirt MomotaroMijn vrouw heeft ditmaal eventje de nummers getrokken van de winnaars van de T-Shirts.

Normaal laat ik dit mijn kleinkinderen doen, maar één van mijn kleinkinderen lag in het ziekenhuis, dus kwam het niet goed uit. Niet erg, maar wel vervelend, zijn amandelen moesten getrokken worden. Ik heb dan mijn vrouw maar gevraagd om 6 nummers te kiezen uit de lijst van de 20 deelnemers. Dit zijn de winnaars geworden:

1- Jurian Grip
2- Chirstian Ermery
3- Martin Ceyssens
4- Paul Janssens
5- Ine van Heugten
6- Bart van Schandevij

Ze kunnen opgehaald worden in Arendonk. Indien je wenst dat deze opgestuurd worden, gelieve me dit even te melden, dan zal ik ze volgende week even op de post doen.

Ook heb ik gisteren een filmpje gemaakt van één van de mooiste kohaku die ik ooit heb aangekocht. Dit patroon, met deze kiwa en sashi is bijna een schilderij van Picasso waardig. Als het goed is komen ze deze in het najaar nog ophalen. Ik denk dat jullie er evenveel van kunnen genieten als ik. Deze kohaku behoort nog tot de Sensuke bloedlijn van Momotaro en behoort tot de eerste aankopen die ik ooit gedaan heb. Hij heeft niets van zijn charme ingeboet, en is ondertussen 64 cm. Op zijn nieuwe locatie zal hij uiteindelijk doorgroeien en meer lengte en body maken, daar ben ik zo goed als zeker van.

sandan kohaku-01
sandan kohaku-02


Als laatste wil ik jullie even informeren dat ik morgen op de normale uren (van 11.00 tot 16.00 uur) aanwezig zal zijn. Iedereen is altijd welkom, is het niet om koi te kopen, dan staat de koffie nog altijd klaar. Ik zal de gehele winter trouwens open zijn, zoals ieder jaar. Ik ben wel volop bezig om de binnenbakken zuiver te maken om de koi die uit Japan komen waardig op te vangen. De juiste datum is nog niet bekend, maar lang zal dit niet duren.

Reacties

11 reacties tot nog toe

Hoi luc,
Ik heb weer eens geluk.
Wil je hem voor mij opsturen.
Super bedankt ik ben er blij mee.
Groetjes

Jurian on 29/10/2010 08:14

felicitatie aan de winnaars van dit collectors item. ik heb begrepen dat Momotaro met een nieuw logo bezig is...

en wat een prachtige sandan kohaku

gr. stephan

stephan on 29/10/2010 08:24

Proficiat aan de winnaars !

Jeroen on 29/10/2010 11:17

...en hoewel ik zelf niet zo gek ben van kohaku, kan deze mij wel in vervoering brengen ! ;)

Jeroen on 29/10/2010 11:18

Dit is een geweldig mooie kohaku!
de winnaars van harte!

Ton on 29/10/2010 12:09

Ocharm, Sander in ' t ziekenhuis vanwege zijn amandelen? Dan is het zeker zaak hem te verwennen! Dat zal jullie denk ik moeiteloos afgaan. Wens 'm beterschap, veel ijsjes eten helpt...

Alle winnaars van de t-shirts uiteraard gefeliciteerd, evenals degene die straks van deze lepeltjeskohaku zal gaan genieten!

Noelle on 29/10/2010 18:17

Eind goed al goed,het blijft de mooiste Kohaku die ik ooit bij jou gezien heb !!!!!.

willem on 29/10/2010 18:39

wens allen winnaars proficiat.
als kohaku liefhebber is dit subliem.

theo on 29/10/2010 18:52

hoi,luc
we zijn blij dat we uitgeloot zijn,frans is blij met zn shirt,uiteraard komen we t binnenkort zelf halen

gr frans en ine

frans ,ine on 29/10/2010 21:21

Hoe is het mogelijk dat ik voor een keertje ook eens bij de winnaars ben, ik heb anders nooit geluk in het spel! Luc, mijn oprechte dank aan Raymonda voor haar "betoverende" hand.

En wat Noëlle schrijft in verband met Sander, wiens amandelen moesten getrokken worden, dat klopt volledig. Ijsjes en nog eens ijsjes laten eten, dat verlicht de pijn. Ik spreek hier uit ervaring van vele jaren geleden met onze jongste zoon, die destijds hetzelfde moest ondergaan.

Je moet mijn T-shirt niet opsturen, ik zal het bij gelegenheid wel komen afhalen in Arendonk.
Nogmaals bedankt voor de gulle actie, Luc, zo kennen we jou tenslotte!

Martin on 29/10/2010 23:40

Ooo jaja ikke blij ik kom 1 van de weken eens langs dan ,bedankt iedereen en luc vooral om het mogelijk te maken (die paul jansen ben ik toch he of is er een andere paul ?)

paul on 30/10/2010 16:04