MEI De promotiemaand.

MEI      De promotiemaand.De meest belangrijke maanden voor Interkoi zijn oktober, november, december, januari en februari, raar maar waar ! Het grote probleem van koi verkopen is de overblijvende stock, een jaarlijks wederkerend probleem.

Daarom dat ik niet op het einde van het jaar een grote actie onderneem, maar in het begin van het jaar een grote actie wil ondernemen, zodat je niet op het einde van het jaar, maar in het begin van het jaar nog meerdere koi kan kopen met bepaalde voordelen.

De meeste mensen hebben nu hun koi naar keuze gekocht. Het is nu de tijd om de stock te verminderen. Vanaf mei zal ik dan ook starten met een grootscheepse, niet te onderschatten actie die zijn weergave niet kent.

Hieronder een kleine uitleg over mijn grootscheepse actie die in verschillende fasen zal verlopen.

Week van 2 mei tot en met 6 mei
Een korting van 10% op alle aanwezige koi zonder onderscheid van vijver ! Dus van alle koi die op de website staan met uitzondering van de koi die nog in Japan zitten.

Week van 7 mei tot en met 13 mei
Een korting van 20% op alle koi in vijvers 1 – 2 – 3 en binnenvijver 6

Week van 14 mei tot en met 20 mei
Een korting van 30% op alle koi in vijvers 1 – 2 – 3

Week van 21 mei tot en met 27 mei
Het is enkel mogelijk om van maandag 21 mei tot en met donderdag 24 mei gebruik te maken van een korting van 30% op alle koi in vijvers 1 – 2 – 3, vermits ik aanwezig zal zijn op de Euregio koishow met een zware delegatie, en zal gesloten zijn van vrijdag 25 mei tot en met zondag 27 mei.

Week van 28 mei tot en met 3 juni
Korting van 40% op alle koi in vijvers 1 – 2 – 3

Week van 4 juni tot en met 10 juni
Korting van 50% op alle koi in vijvers 1 – 2 – 3

Hieronder enkele filmpjes van de betreffende vijvers die ik gisteren nog gemaakt heb.

Vijver 1

Vijver 2

Vijver 3

Vijver 6

Vijver 8

Je kan me ook door de week contacteren voor een afspraak, of je kan natuurlijk op zaterdag of zondagmorgen langskomen.

Ik heb op de website telkens aangeduid in welke vijver de koi zitten. Ga naar het detail van eender welke koi, scroll naar onder en je ziet in de omschrijving de vijver waar de koi zich bevind.

Een schematische voorstelling van de vijvers kan je zien op de bijgevoegde foto. De vijvers 6 -7 en 8 zijn binnenvijvers. Je hebt misschien een koi op het oog, en je kan je kans afwachten tot de laatste week van de promoties, dat kan....maar.....misschien is de koi van je dromen dan wel weg....

En geloof me: Er zitten nog verdomd goede koiReacties