Nieuwsflash Magoi.

Nieuwsflash Magoi.Er was iemand die achter een magoi vroeg. Nu kom je dit hier niet veel tegen, maar toen ik bij Marushin terechtkwam, zwommen er een paar rond.

Nu kan ik er wel eentje kopen, maar dat werkt zo niet. Ik heb bij Marushin geen koi naar mijn zin gevonden, en één koi alleen opsturen kost meer geld dan dat de koi waard is.

Hier alvast een filmpje van de magoi, waar ik de ginrin showa heb bijgezet. Misschien kan ik andere mensen warm maken om een magoi aan te kopen.

Groeien zouden die genoeg moeten doen, en ze waren behoorlijk zwart. Als ik dus enkele andere kandidaten kan opsporen die een magoi willen aankopen of een ginrin showa, dan zullen ze met snel moeten contacteren, want ik laat een box alleen transporteren als ik een box kan vullen.

Als ik geen kopers vind, moet ik het helaas laten schieten Rik. De prijs voor een magoi inclusief verzending en quarantaine is 175 euro/stuk, en het grootste deel hiervanwordt opgeslorpt door transport en BTW.

Voor de ginrin showa moet ik 395 euro hebben. Dit is een goede ginrin showa met een degelijke bouw, en het sumi is van een goede kwaliteit. Nog even herhalen, deze box moet verkocht zijn, of de deal moet ik helaas voorbij laten gaan.

Ik heb vandaag ZEER interessante aankopen gedaan. Wees er dus als de kippen bij als je wil scoren, want het aanbod dit ik tijdens mijn Japanreis doe, is slechts zolang de reis duurt.

Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Voor iemand die een monster in zijn vijver wil , niet twijfelen de magoi. Meet oerkoi bestaat er niet. En die worden allemaal groot , voor deze prijs .

Johan on 13/03/2014 12:31

Er is al heel wat mooi's gezien zo op de filmpjes te zien op youtupe
We kijken uit naar verdere verslagen .
En welke vissen er aangekocht worden

Marcel on 13/03/2014 12:52

Meer informatie nodig. Wat is de afmeting en leeftijd van deze magoi? En hoe groot zijn de ouderdieren. Zijn de ouder dieren ook magoi ? En niet alle magoi worden mega groot !

Ray on 13/03/2014 15:18

Dat wordt even afwachten dan, of er nog meer kandidaten zijn die interesse hebben in een Magoi. Wat was de leeftijd en de lengte van deze vissen?

Rik on 13/03/2014 21:19

Nog vergeten, geslacht van de magoi ??

Ray on 13/03/2014 22:11

Heb totaal geen informatie over de ouderdieren. Ze zijn gemiddeld 40 cm schat ik in, maar heb ze niet gemeten. Leeftijd tosai.

Die worden hier gehouden om op te eten...

Luc on 13/03/2014 23:27

Luc weet je wel of de ouders magois waren of is dit ook niet bekend. Bij iedere kweek zul je namelijk wel magois kweken.

Ray on 14/03/2014 17:48