Tijd om te ontspannen.

Tijd om te ontspannen.Voila, het zware werk zit er weer op. Dit is de 4de keer dit jaar dat ik koi ben gaan ophalen in Schiphol, en nu is het dit jaar welletjes geweest.

Ondanks dat moet ik helaas bekennen dat ik nog altijd koi te kort heb voor volgend jaar, en dat ik begin volgend jaar weer aan de bak moet. We zien dan wel weer.

Alles was vlot verlopen, ik was rond 8 uur reeds terug in Arendonk. Tegelijkertijd met mij kwamen Ray die uit Nederlands Limburg kwam en Matthijs die uit Zwolle kwam, de dam opgereden, precies of het zo gepland was.

Ray had 2 koi aangekocht die onmiddellijk naar zijn opvang gingen, en ik was blij dat Matthijs er was om mij te helpen, want het waren toch 17 zware boxen.

Kort samengevat lijkt alles goed te zijn verlopen. Hier en daar wat plekjes die ik in de gaten moet houden, en de grote karashi en chagoi wat transportbeschadigin, maar ik denk dat dit snel zal verholpen zijn.

Ik ben blij da t ik weer materiaal heb om mee te showen, en het mag gezien worden. Nu kunnen we samen de wintermaanden weer wat opvrolijken.

De indeling van de vijvers is prima naar mijn zin. Hier zullen ze de volgende 4-5 maanden onder mijn hoede zijn, en ik zal ze zoals altijd verwennen. Eerst een weekje rust, dan een weekje verhoging temperatuur, dan de opendeurdagen doorkomen en dan weer platte rust.

Filmpjes komen er straks aan. Alles nog aan het uploaden.

De Momo's
De Ueno's
De 80 plussers
Takigawa en Okawa
Een overzicht

Volledig overzicht

En dit is op speciaal verzoek gemaakt
Meer afbeeldingen

Reacties