Het wordt tijd dat ik weer eens iets van mij laat horen.

Het wordt tijd dat ik weer eens iets van mij laat horen.Zo, de vakantie zit er weeral op. Maar wat een werk hier op mijn bureau....pffff....

Ik zal even de tijd nodig hebben om mij aan te passen, maar dat zal wel lukken denk ik. Ik moet zeggen dat de koi er geweldig uitzagen toen ik terugkwam. Wat zijn die veranderd op enkele weken tijd zeg....Dan zie je pas hoe snel dit kan gaan.

Even vermelden dat we een geweldige rondreis in Borneo hebben gehad. Ik zal er niet te veel over uitweiden. Degene die het graag opvolgen mogen altijd naar onze privé site surfen: www.borgmans.eu en onder de foto's van mijn kleinkinderen 2008 kom je de link tegen van onze rondreis in Borneo.

Ondertussen is het volop koi inkopen in Japan en heb ik reeds heel wat werk in mijn website gestoken om alles opnieuw aan te passen. Wel heb ik een fantastische deal kunnen afsluiten voor de aankoop van enkele prachtige Jumbo's, natuurlijk van Momotaro. Wat een prachtbeesten. Ik heb er enkele foto's bij opgezet, maar kijk zeker ook naar de filmpjes.

Yonsai kohaku 72 cm
Yonsai showa 69 cm
Nisai kohaku 53 cm

Wat een plaatjes zijn dit.
Wil je in het bezit komen van dit soort koi tegen een betaalbare prijs, dan moet je ze aankopen vooraleer ze in Arendonk zijn. Ik weet niet of ik ze nog wil verkopen als ze eenmaal hier zijn. Heb je interesse....mail me dan. Ze zijn geweldig.

Reacties

9 reacties tot nog toe

Luc,

welkom thuis.
En zo op het eerste zicht.... al heel goed bezig.
Mijn mail is al verstuurd.

Willy on 06/02/2008 20:51

Luc,
maar ik mag zeker niet vergeten te vermelden dat Rini en de jongens je afwezigheid fantastisch hebben ingevuld.
De artikels en info waren er weer bovenop.

Willy on 06/02/2008 20:56

Goed te horen dat je een fijne vakantie hebt gehad,wanneer begin je met de verbouwing ben erg benieuwd.


gr Willem.

willem on 06/02/2008 23:19

momo heeft de kanonen verkocht aan belgie
mooie kwaliteit

maar betaalbaar is het vaak ook
fijn dat je er weer bent luc

bernd on 07/02/2008 00:07

Luc,

Goed om te lezen dat je weer veilig bent aangekomen in Arendonk. zoals Willy al aangaf heeft je achterban ons goed weten te vermaken tijdens je afwezigheid.

aan de foto's te zien moet het een indrukwekkende reis geweest zijn door Borneo.

we zullen elkaar nog wel spreken tijdens de cursus eind februari

Stephan on 07/02/2008 05:25

Welkom thuis Luc!
Hoop dat je hebt genoten en dat je er samen met je vrouw weer even tegen kan!
Tot binnenkort
Ton

Ton on 07/02/2008 07:53

Willy, proficiat met je aankoop. Dik staartstuk, brede kop, dit wordt een dijk van een vis. Luc en ik waren helemaal lyrisch toen we besloten deze kanjer aan te schaffen. Je gaat hier veel plezier van beleven.

rini on 07/02/2008 20:04

Wel Rini,
van harte , samen met Luc, welkom, om met een goed glas wijn, ergens in de zomer, samen te genieten aan ons vijvertje van deze kanjer.
Persoonlijk verwacht ik er ook heel wat van.

Willy on 07/02/2008 20:23

Daar houden we je aan, Willy. Laat ik eerlijk zijn: deze vis (en vraag Luc maar achter mijn rug na) stond op de nominatie door mij prive te worden aangekocht, ware het niet dat nog maar gisteren Olav een 'rinivis', dwz een dikke sanke bij sakai voor mij had aangekocht. En gut, ik weet niet eens wat het beest moet gaan kosten. Toch maar even mijn bankrekening checken.....

rini on 07/02/2008 20:49